Contactlijm

De K1000 Tix is een gebruiksklare, tixotrope, versmeerbare contactlijm voor verticale verlijming van vlakverbindingen. Deze lijm trekt niet in de te verlijmen materialen en is daardoor goed geschikt voor het verlijmen van poreuze materialen. De meest voorkomende toepassing is het verlijmen van hpl o...
verpakkingsvorm: bus
Omschrijving
De K1000 Tix is een gebruiksklare, tixotrope, versmeerbare contactlijm voor verticale verlijming van vlakverbindingen. Deze lijm trekt niet in de te verlijmen materialen en is daardoor goed geschikt voor het verlijmen van poreuze materialen. De meest voorkomende toepassing is het verlijmen van hpl op houtachtige- en poreuze ondergronden. Vanwege de hoge aanvangshechting geschikt voor 'gebogen werk' met een (blijvende) hoge spanning op de verbinding.
 • Tixotroop, dus verticaal te gebruiken
 • Ook voor sterk absorberende ondergronden
 • Korte afdamp tijd van 10 minuten
 • Extra lange open tijd van 3 uur
 • Temperatuurbestendig van -30 °c tot +80 °c
 • 18 maanden houdbaar

Contactlijm K1000 Tix is geschikt voor vlakverlijming van hardkunststofplaat (duropal, formica, print hpl, resopal, e.d.) en fineer onderling of op spaanplaat, triplex, hardboard multiplex, MDF en ander plaatmateriaal. Ook voor verlijming van rubber, kurk, leer, karton, bekledingsmaterialen, flexibele schuimen onderling of op spaanplaat, multiplex, beton, steen, marmer, metalen, aluminium en rvs. niet toepassen voor de verlijming van polystyreen plaat- en schuimproducten als piepschuim bijvoorbeeld styropor, depron, styrodur. Gebruik hiervoor Frencken Elastische contactlijm.
Varianten
Selecteer hier beneden uw variant(en) en vul het gewenste aantal in.
 • Totaal geselecteerde varianten: 0

Contactlijm

Art nr. AAAAABPOLB
Vul hierboven in het grid het aantal varianten in dat je wilt toevoegen.
Art nr. Type inhoud kleur verpakking uitvoering kleur (basis) Prijs Per Eenheid Min. o. h. Aantal
10014339 K1000 Tix 2,5 l geelbruin bus tixotroop bruin € 50,71 1 BUS 1
10014340 K1000 Tix 5 l geelbruin bus tixotroop bruin € 90,58 1 BUS 1
 • Totaal geselecteerde varianten: 0
Doorgaan met winkelen
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
   Laden
   Laden
   Laden
   Laden