Hybrikit

Eén-component lijm- en voegkit op basis van MS-polymeer. Bij poreuze ondergronden zoals beton wordt een primer aanbevolen. De Kelfort® hybrikit niet-transparant is een hoogwaardige, professionele en universele afdichtingskit en constructie- of montagelijm op basis van hybride technologie, welke onde...
Omschrijving
Eén-component lijm- en voegkit op basis van MS-polymeer. Bij poreuze ondergronden zoals beton wordt een primer aanbevolen. De Kelfort® hybrikit niet-transparant is een hoogwaardige, professionele en universele afdichtingskit en constructie- of montagelijm op basis van hybride technologie, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.

Toepasbaar als universele voegkit voor aansluitvoegen in bouw en industrie en voor het verlijmen van vele bouwmaterialen zoalssteen, beton, glas, gips, PU, PVC, harde kunststoffen, emaille, keramiek, koper, lood, zink, aluminium, metalen, legeringen, rvs, hout en erfsystemen. Tevens geschikt voor het afdichten en verlijmen in koelcellen en in ruimten voor voedingsmiddelen.

De Kelfort® hybrikit is uitstekend overschilderbaar met watergedragen en de meeste 2K verven. Synthetische verven kunnen in droging vertragen. Geadviseerd wordt om vooraf de verdraagzaamheid met de verf te testen.
Varianten
Selecteer hier beneden uw variant(en) en vul het gewenste aantal in.
 • Totaal geselecteerde varianten: 0

Hybrikit

Art nr. AAAAACIMPR
Vul hierboven in het grid het aantal varianten in dat je wilt toevoegen.
Art nr. toepasbaar kleur kleur (basis) inhoud materiaal Prijs Per Eenheid Min. o. h. Aantal
10014463 binnen wit wit 290 ml polymeer € 12,71 1 KOK 12
10181393 binnen zwart zwart 290 ml polymeer € 12,71 1 ST 1
10182986 binnen grijs grijs 290 ml polymeer € 12,71 1 ST 1
10182987 binnen en buiten transparant (blank) transparant (blank)  / transparant 290 ml polymeer € 13,07 1 ST 1
 • Totaal geselecteerde varianten: 0
Doorgaan met winkelen
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
   Laden
   Laden
   Laden
   Laden