Raamuitzetter

Veel inbrekers komen binnen via het bovenlicht: het kleine raampje boven een raam of deur. Een barrièrestang vertraagd de inbreker, maar kan inbraak niet volledig voorkomen. Vaak staat het bovenlicht op een kier of is het op een heel eenvoudige manier vergrendeld. Voor inbrekers is het dan vrij gema...
toepassing: naar buitendraaiende houten klep- en uitzetraamkozijnen
normering: SKG**®
montageinstructie: ingesloten
maximale opening: 160 mm
aanbevolen schroefmaat: 4,5 x 40 mm
minimale kozijnhoutdiepte: 40 mm
minimale raamhoutbreedte: 34 mm
minimale raambreedte: 235 mm
maximale raambreedte: 1,5 m
minimale raamhoogte: 140 mm
maximale raamhoogte: 1 m
accessoire: 1 sleutel (RUZ-W-300 ACC)
Omschrijving
Veel inbrekers komen binnen via het bovenlicht: het kleine raampje boven een raam of deur. Een barrièrestang vertraagd de inbreker, maar kan inbraak niet volledig voorkomen. Vaak staat het bovenlicht op een kier of is het op een heel eenvoudige manier vergrendeld. Voor inbrekers is het dan vrij gemakkelijk het bovenlicht te forceren en te openen, vooral als een kliko of ladder in de buurt is waar ze op kunnen staan. Via het bovenlicht kan de deur of het raam worden geopend wanneer de sleutel nog in het slot zit.
 • Oplossing?
 • Beveilig het bovenlicht met een DX raamuitzetter wegdraaibaar SKG** en sluit altijd uw ramen en deuren wanneer u de deur uit gaat! Voor meer informatie over inbraakbeveiliging en PKVW zie tabblad "Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)"
 • Toepassingsadvies
 • Het standaard model DX raamuitzetter wegdraaibaar SKG** (RUZ-W-300) heeft een maximale openingsruimte van 18 cm hoog nodig. In het geval dat er een barrièrestang toegepast is, kan de openingsruimte flink verkleind worden waardoor het standaard model niet meer toegepast kan worden. In dat geval kan het korte model DX raamuitzetter wegdraaibaar SKG** (RUZ-WK-300) toegepast worden. De maximaal benodigde openingsruimte van het korte model is slechts 14 cm. Daarmee is dit model meteen de kortste raamuitzetter wegdraaibaar verkrijgbaar in de markt. Bij een raambreedte vanaf 1,5 meter wordt geadviseerd om twee DX raamuitzetters wegdraaibaar SKG** toe te passen. Voor de overbrugging van een tochtstrip zijn er onderlegplaatjes verkrijgbaar (zie tabblad accessoires).
 • Technische info
 • De DX raamuitzetter wegdraaibaar SKG** is gemaakt van RVS en zamac onderdelen. De montagevoetjes en body zijn van RVS gemaakt en het handvat is van het sterke materiaal zamac. Zamac kan tegen een stootje en verkleurd niet. Het beslag is verkrijgbaar in de kleuren wit-wit, RVS-hamerslag antraciet en zilergrijs-hamerslag antraciet. Doordat de raamuitzetters (type RUZ) deel uit maken van ons programma raam- & deurbeslag van o.a. raamboompjes (type RBM) en oplegraamsloten (type SLS), zijn design, materiaal, kleur en finish perfect op elkaar afgestemd. Kortom: Eén sluitende oplossing voor uw raam- en deurkozijnen.
Varianten
Selecteer hier beneden uw variant(en) en vul het gewenste aantal in.
 • Totaal geselecteerde varianten: 0

Raamuitzetter

Art nr. AAAAACCQWV
Vul hierboven in het grid het aantal varianten in dat je wilt toevoegen.
Art nr. materiaal keurmerk afsluitbaar kleur toevoeging Prijs Per Eenheid Min. o. h. Aantal
10284860 rvs SKG®** ja antracietgrijs hamerslag € 18,37 1 ST 1
 • Totaal geselecteerde varianten: 0
Doorgaan met winkelen
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
   Laden
   Laden
   Laden
   Laden