BESTELPROCESSTAP 1: PRODUCTEN TOEVOEGEN AAN UW KRUIWAGEN


Voeg producten aan uw kruiwagen toe via de knop 'In kruiwagen'. De levertijd van producten wordt weergegeven op de productpagina. In uw kruiwagen ziet u een overzicht van uw bestelling en nettoprijs (exclusief en inclusief btw). U kunt aantallen veranderen en eventueel producten toevoegen. Nadat u klaar bent met samenstellen maakt u uw keuze voor het bezorgen of afhalen van de bestelling. Klik op de knop 'Afrekenen' om door te gaan.


STAP 2: ADRESGEGEVENS


In het volgende scherm wordt u gevraagd in te loggen met uw bestaande account of een keuze te maken. Bent u nieuw bij Harkema.eu, dan heeft u de keuze tussen het maken van een account of uw bestelling af te ronden zonder account.
Bekijk de opties en voordelen van een Harkema account.

Nadat u bent ingelogd of eenmalig uw gegevens heeft opgegeven kunt u uw verzendadres opgeven. Standaard verzenden wij naar het factuuradres. U heeft hier de mogelijkheid om een aangepast verzendadres op te geven. Klik hierna op 'Volgende'.


STAP 3: BETAALWIJZE


Selecteer in deze stap welke betaalmethode u wilt gebruiken. U kunt uw bestelling veilig betalen via iDEAL of bankoverschrijving. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten. Met uw bedrijfsaccount kunt u ook bestellingen op rekening plaatsen. Keuze gemaakt? Druk weer op 'Volgende'.


STAP 4: ORDEROVERZICHT


Controleer uw factuur- en verzendadres, orderoverzicht en betaalmethode. In dit scherm kunt u aanvullende informatie met betrekking tot uw bestelling opgeven. Geef bijvoorbeeld uw ordernummer, werkomschrijving of afleverinstructie op of voer een andere opmerking in. Opmerkingen zijn optioneel. Nadat u akkoord bent gegaan met onze algemene voorwaarden kunt u de bestelling door op 'Betalen' te klikken.
Wanneer u betaalt via iDEAL of bankoverschrijving dan krijgt u in het volgende scherm uw betaalinstructies.

iDEAL: selecteer uw bank en druk op de knop 'Naar iDEAL'. Uw vertrouwde bankomgeving wordt geopend via een veilige verbinding. Nadat u de iDEAL-transactie heeft voltooid gaan wij over tot levering van uw bestelling.

Bankoverschrijving: u krijgt de betalingsgegevens te zien die u dient te gebruiken bij de overboeking. Let u er goed op dat uw betalingsgegevens kloppen. Om uw betaling te bevestigingen is het van belang dat u het opgegeven betalingskenmerk opgeeft in uw bankoverschrijving. Het verwerken van de bankoverschrijving duurt 1-3 werkdagen, na bevestiging gaan wij over tot levering.

Op rekening: bestellingen die op rekening worden geplaatst worden direct verwerkt.

Voor uitlevering lopen onze vakkundige verkopers uw bestelling nog na.
Wij houden u uiteraard op de hoogte van uw bestelling en bij vragen of wijzigingen kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling. Bedankt voor uw bestelling!


Laden
Laden
Laden
Laden